• Peter Nilsson
  Peter Nilsson VD / Fotograf

  Mitt namn är Peter Nilsson (1978). Jag jobbar som fotograf i Göteborg sedan 2003 med porträtt som specialitet. Jag jobbar mot både privatpersoner och företag men har en förkärlek för enkla, lekfulla formspråk och linjer. Jag har en gedigen kundkrets och har jobbat med bland annat Ebbot Lundberg, Sean Banan, Lollo Gardtman, Lillasyster, Peter Wahlbeck och Peter Siepen. På senare år startade intresset av att skapa fotokonst. 2018 kläcktes idén om inredningsbilder för kontor och hem. Efter det började tankarna gro och 2020 kan jag nu presentera mitt inredningskoncept.

  Till skillnad mot många andra inredningsbilder som printar planscher i billiga ramar så gör vi riktiga fine-art prints av högsta utställningskvalitét. Dessa ramas omsorgsfullt in i träramar med syrafri passepartout. Resultatet blir fotokonst med gallerikänsla.

  Vill ni se ett smakprov av bilderna och kvalitén så finns det att skåda i vårt showroom på Vasaplatsen 5 i Göteborg där vi också har vårt studio.

  Fotokonst är just nu på väg att bli större än målad konst. Även här finns exklusivitet. Bilderna printas med åldersbeständigt bläck på hållbart lyxigt bomullspapper. Varje bild görs i begränsad upplaga om 30 ex i varje storlek.

  Alla bilder levereras signerade och numrerade samt monterade i äkta träramar.

  0

  Start typing and press Enter to search